Kesäkurpitsa-Suklaaruudut




.
Jäljellä olevista kesäkurpitsoista tein vielä näitä ChocoChilin ohjeella olevia mokkapaloja muistuttavia ruutuja. Nämä ovat maultaan aika makeita. Tämäkin taikina oli hyvin helppotekoinen. Päälle laitoin vielä koristeiksi   helmiä ja pyöreitä nonparelleja.

Pohja:
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 130 g tummaa suklaata rouhittuna (esim Panda)
  • 0,5 dl kaakaojauhetta
  • 150 g vegaanista margariinia sulatettuna
  • 0,75 dl kasvimaitoa (tai vettä)
  • 3 dl kesäkurpitsaraastetta
Kuorrutus
  • 2 dl tomusokeria
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 1 rkl margariinia
  • 3 rkl vettä
  1. Sekoita kuivat aineet yhteen. Lisää margariini ja kasvimaito ja kääntele taikina tasaiseki. Kääntele vielä lopuksi joukkoon kesäkurpitsaraaste.
  2. Levitä taikina uunivuokaan (28x28cm) leivinpaperin päälle. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes kokeilutikkuun ei enää tartu taikinaa. Anna kakun jäähtyä hyvin ja tee sitten kuorrute.
  3. Sekoita tomusokeri, margariini ja kaakaojauhe haarukalla. Lisää vettä, kunnes koostumus on sopivan notkea. Levitä kuorrutus kakun päälle.

Kommentit

Suositut tekstit