Omenahilloa vaniljalla ja kuutiouduilla paloilla
Omena aika ja se vaatii vielä hillojen ja mehujen tekoa. Tässä erä ensimmäisen illan satsista. Maustoin tänään hillon vaniljatangolla ja siitä tulikin herkullista hilloa. Huomenna kokeilen jotain toista maustetta. Saapa eräs ystävänikin huomenna yhden purkin yllätyksenä.
1 kg kuorittuja, paloiteltuja ja kodattomia omenoita
1 vaniljatanko halkaistuna raapustettuna ja paloilteltuna
1 dl vettä
1 pkt (330 g) Dan Sukkerin hillo-marmeladisokeria
Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keittele välillä sekoitellen n 15 min tai kunnes omenat ovat pehmeet kunnolla.
Jäähdytä, poista vaniljatangon palat ja purkita.
Säilytä jääkaapissa tai kylmäkellarissa.
1 kg kuorittuja, paloiteltuja ja kodattomia omenoita
1 vaniljatanko halkaistuna raapustettuna ja paloilteltuna
1 dl vettä
1 pkt (330 g) Dan Sukkerin hillo-marmeladisokeria
Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keittele välillä sekoitellen n 15 min tai kunnes omenat ovat pehmeet kunnolla.
Jäähdytä, poista vaniljatangon palat ja purkita.
Säilytä jääkaapissa tai kylmäkellarissa.
Kommentit
Lähetä kommentti