Tosi mehevät Suklaa-Banaani kuppikakut Pääsiäisteemalla

Yhtenä aamuna banaanit kurkki minua aamiaispöydässä, joten se innoitti minua tekemään muffareita.   Kaapista aineet kasaan ja sekoitus ja siinä syntyy nopeasti helpot ja makoisat muffinssit. Olen huomannut muffareita tehdessäni, että mitä helpommin teet sitä parempia ja kuohkeampia muffareita saat. Pääsiäisen aika on pian käsillä, niin paikallaan oli pääsiäisaiheinen koristelu. Onneksi minulla on keittiössä nykyään lehtiö , koska aika usein alan tekemään jotain ja aineksista syntyy jotain hyvää, että tiedän miten sain tuon leivonnaisen aikaiseksi.


Taikina
2 munaa
2 dl fariinisokeria
1 dl kaakaojauhetta
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
100 g sulatettua voita
2 dl vaniljakastiketta
1 banaani soseutettuna
1 dl suklaanappeja

Kuorrutus
2 dl kermaa
100 g vaniljatuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria


Sekoita kaikki jauhot keskenään isommassa kulhossa. Lisää sen jälkeen kaikki muut aineet paitsi suklaa  ja sekoita puuhaarukalla tai spatulalla. Lisää lopuksi suklaa käännellen taikinan joukkoon. Jaa taikina vuokiin ja paista 180 asteessa n. 20 minuuttia.

Vatkaa kerma vaahdoksi lisää joukkoon notkistettu vaniljatuorejuusto mausta vaniljasokerilla. Pursota jäähtyneiden muffinssien päälle ja koristele haluamallasi tavalla.






Kommentit

  1. Onpa kiva ja teemaan sopiva koristelu. Banaani tuo mukavasti makua ja eritoten rakennetta erilaisiin taikinoihin. Nämä on varmasti tosi hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä pääsiäinen innoittaa raikkaudellaan ja ihanalla makumaailmallaan.Suklaa maistuu aina ja banaaniin yhdistettynä on aivan suussa sulavaa.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit