ARVONTA suoritettu


Onneksi Olkoon Karhumaarit, liput lähtevät sinulle postissa huomenna tai heti kun saan osoitteesi. Arvonta suoritettu Random .org arvontakoneella. Kiitos kiille osallistujille.

Kiitos  myös kaikille ihanista sanoistanne joita sain osakseni, ja ihanaa leipomisaikaa tuleviin juhliin.

Irma



Tämä loppukuun mahtavat Viini ja ruokamessut ovat  pian tulossa ja pääset tutustumaan tarjontaan tästä linkistä Messuohjelma.

Messuilla on tarjolla myös mahtava   Kakunkoristelun SM-finaali klo 13

  Nämä on jo toiset  kakun koristelun suomenmestaruuskisat . Finalistit ovat jo työssään alkaen klo 10.30. Heidän  työskentelyä  Voit tulla seuraamaan Unelmakakut Areenalle, osastolle 5s11 ja tämän jälkeen voittajan julkistamista ja palkintojen jakoa klo 13:00 näytöskeittiöön!

 Sain arvottavaksi 2 messulippua yhdelle päivälle, päivän voit valita itse ja voit ottaa ystäväsikin mukaan,  kun lippuja arpaonni tuo voittajalle kaksin kappalein. Minäkin olen messuilla mukana sunnuntaina,  sillä tuo kakunkoristelukisa kiinnostaa. Onhan siellä upeita kakkuja varmasti tulossa.

Nyt siis pika arvonta. Teillä on vuorokausi aikaa osallistua tähän arvontaan. Huomenna klo 20.00 arvon voittajan ja kerron sen täällä blogissani. Tämä siksi kun messut alkavat pian ja jotta ehdin postittaa liput voittajalle. Arvontaan pääset mukaan laittamalla jonkun mukavan kommentin tähän postaukseen ja yhteystietosi jotta saan tiedot postitukseen. 

Kommentit

Suositut tekstit