Halloween kakku

Minulla on aina  pakkasessa hätävarana kakkupohjia , jos tulee oikein tarve tehdä jotain.Ja se tarvehan minulla on aika usein. Hih, niin syttyi ajatus sitten  tästä kakusta kun kävin  JUHLAKAUPASSA piipahtamassa ja siellä eteeni tuli tuo upea pitsimatto, jolla saa loihdittua nopeasti upeat Halloween koristeet kakkuun tai vaikka muffinien päälle. Vielä ehdit hankkia tämän ihanan maton täksi halloweeniksi  TÄÄLTÄ. Jopa päivässä posti tuo myös perille paketi.

Tässä kakussa on mehevä suklaapohja, Täytteeksi ihana mandariinimousse ja sen lisäksi  testasin uutta aprikoosipyrettä, jonka hiljan hankin tukusta. Aprikoosipyre vaatii vielä testauksia, minun makuun se ei heti ensi yrittämällä ollut mieluinen. Kakun syöjät kyllä kehuivat kakkua ja täytteitä, mutta minun sisäinen makuaisti tehdas ei ollut tyytyväinen. Kakusta tulikin mielestäni todella ihana kakku , nuo koristeet olivat oikein ihanat ja tekaisimpa vielä muutaman sokerimassa kurpitsan , kun tuntui että pinta tarvi jotakin koristetta vielä. Yksinkertaisuus vain on minusta parasta.

Mukavaa Halloween juhla-aikaa , saas nähdä tuleeko meille halloween juhlia tänän vuonna. Mutta jotain Halloween leivonnaista tekisi mieli vielä kokeilla. Pianhan on ihania juhlapyhiä ja leivontaa myös tiedossa. Joten tässä tämä kakkuseni tulee...


Kommentit

Suositut tekstit